ETKİNLİKLER

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

MEVZU LABEL NIGHT – İstanbul

27 Temmuz

MEVZU LABEL NIGHT SERİSİNİN 9. AYAĞI BU SENE DE SİZLER İLE 27 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ @burgazadacennet BAHÇESİ’NDE BULUŞMAYA HAZIR VE DE NAZIR!!!

Yer yer sevinçli ve coşkulu, yer yer hüzünlü ve hisli, ama her an enerjinin tavanlarda gezeceği ve asla düşmeyeceği capcanlı performanslara, cıvıl cıvıl ve renkli sanatçıların katılımıyla oluşacak olan tasarım pazarı, sanat pazarı, handpoke dövme, tarot, yüz boyama/festival makyajı gibi bir çok etkinlik eşlik edecek. Önceki gibi bu yaz da herkesi BUYUR EDİYORUZ! HAYDİ GELİN

@gundamatoglu / Warm up
Pembe grubundan tanıdığımız Gün, sesi Burgaz’dan İstanbul kıyılarına kadar gelecek techno/house setiyle büyüleyici geceye start verecek.
@havhav_____
2022 yılında çıkardıkları “Havlıyor Köpekler” adlı debut albümleriyle ortamı pozitif bir enerjiyle hınca hınç dolduran garaj – surf rock dörtlüsü, son olarak Lin Pesto ile ortaklaşa çıkardıkları tekli ile ortalığı kavurmakla meşguller.
@hicamahicband
Uzunçalarları “Düşünürüm” ile iç dünyalarımızda derin izler bırakan shoegaze/emo beşlisi enerjik, içten ve içgüdüsel sahnesiyle yazın güzel ışıklarını selamlayacak.
@hatespeech
Ülkemizin alternatif sert müzik adına medarı iftiharlarından biri sayılabilecek Hatespeech artık bir klasik halini almış 2021 çıkışlı “Balisong”’ debutundan ve yeni şarkılarıyla geceyi alevlendirecek.
@heavenphetamine (Japonya/Tblis)
2018 yılında kurulmuş ve o zamandan bu yana bir çok albüm ve tekli yayınlayan, dünyanın bir çok yerinde sahne almış Japon elektro duo’su müziğinde modern elektronik öğelerden beslenirken deneysel ve etnik seslerden de oldukça faydalanıyor.
@sceneswehavemissed
Geceyi, yaklaşık 6 senedir İzmir’in koltuklarını kabartmakla meşgul olan duygusal hardcore beşlisi Scenes We Have Missed, kalbin, damarın ve gırtlağın en avazından şarkılarıyla (hatta yeni?) kapatacak.

Birinci Dönem (Sınırlı) 300 TL
İkinci Dönem (Sınırlı) 350 TL
Son Dönem 400 TL

Biletler bio’da!

18.30 Gün (Warm up)
19.30 Hav Hav!
20.15 hiçamahiç
21.00 Hatespeech
21.45 Heavenphetamine
22.45 Scenes We Have Missed

Detaylar

Tarih:
27 Temmuz
Etkinlik Kategori:

Organizatör

Mevzu

Mekan

Burgazada Cennet Bahçesi

Rock ve Metal müzik tarzında etkinlik ve konserlerin yer aldığı takvimimiz hazırlanmıştır.

Etkinlik ve konserleriniz için Instagram dm veya mail ile iletişime geçebilirsiniz. Afişlerinize logomuzu eklemek için tıklayınız.

 

 

Top